Herpes genitalis

Dobry den,pred pul rokem jsem byla diagnostikovana u sve gynekolozky s herpes genitalis.Kazdy mesic po menstruaci se mi objevi jeden pupinek,ktery po dvou hodinach zmizi.Chci se zeptat,jestli muzu nakazit partnera i kdyz zadne pupinky nemam?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko přenosu je minimální v případě, že nemáte žádný projev onemocnění, tedy výsev pupínků. V okamžiku výsevu pupínků je riziko přenosu vysoké.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x