Herpes genitalis

Dobrý den, před cca 14ti dny jsem měl nechráněný pohl. styk s teď novou přítelkyní. Zhruba po týdnu se mi na penisu objevilo pár pupínků - vřídků (viz. foto), které pálí a jsou bolestivé. Vše doprovázelo bolesivé močení. Raději jsem tedy došel na urologii, kde mi bylo řečeno, že podle testu moči by mělo být vše v pořádku a že to samo zmizí. Druhý den po návštěvě urologa mě začlo bolet poblíž levého třísla (jen na pohmat) a zatim žádná změna oproti předchozímu stavu, spíše se vřídky rozšiřují a vše doprovází zvýšená teplota + nepatrný výtok čiré tekutiny z močové trubice. Dnes jsem raději byl na dermatoverologické ambulanci a p. doktor si vzal vzorky moči a to je vše. Na vřídky se letmo podíval a řekl, že to je genitální opar, ale nic mi neporadil. Mám se akorát za týden stavit na kontrolu a pro výsledky testů. Na základě hledání na internetu jsem si koupil mast Herpesin. Co by to podle Vás mohlo být (podle fotky) a jak mohu sám léčit? Je dostačující pro komplexní testy pohlavních nemocí pouze moč? Ptám se, abych měl klid. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud vám lékař diagnostikoval herpes,měl by být Herpesin dostatečná léčba a o dalším postupu se rozhodne podle výsledků moče,zatím používejte mast a vřídky by měly vymizet. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: