Herpes genitalis

dobrý den. mám dotaz ohledně genitálního herpesu. měla jsem sice chráněný styk, leč s cizím mužem a objevily se mi takové malé pupínky/puchýřky. můj gynekolog si nebyl jist, ale napsal mi herpesin. léky mám dobrané, krémem mažu stále, avšak výsev nemizí, naopak mi připadá že se pomalu rozšiřuje. nemám žádné typické příznaky jako svědění, pálení, ani bolest. na genitální bradavice jsem očkovaná a krevní testy na pohlavně přenosné choroby mám v pořádku. nemohlo by to být něco jiného, popřípadě mohu chytit gen.bradavice i přes silgard? zdá se totiž že puchýřky neustupují a připadá mi to divné. jak dlouho u herpesu trvá než po léčbě zmizí tyto příznaky? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud by šlo o herpes, po přeléčení by jistě došlo ke zhojení. O kondylomata virového původu jít může, očkování chrání proti jiným typům tohoto viru.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: