Herpes u roční dcery

Dobrý den, chtěla bych se prosím Vás zeptat,zda je možné,aby se přenesl opar ze rtu(měla jsem já,manžel)na zevní genitálie dcery?Je jí 1 rok,je stále kojená...je možné potírat Herpesinem nebo je nutné navštívit lékaře?Děkuji za odpověď.L

Odpověď odborníka:

Herpes v této lokalizaci u kojence je velmi vzácný, bylo by třeba přenést sekret z vašich rtů přímo na oblast genitálií dcery. Herpesin nepoužívejte, navštivte dětského či kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: