Herpesi versus isoprinosin ?

Dobrý večer, maminka bere 3x denně Isoprinosin a nyní se jí opět po delší "odmlce" vyskytl herpes genitalis. Může se tedy pokračovat v léčbě Isoprinosinem a Herpesinem společně - neovlivňují se nijak negativně vzájemně tyto léky? Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, oba tyto léky může maminka užívat současně. Isoprinosin je také virostatikum a navíc posílí buněčnou imunitu, která je důležitá v boji proti herpetické infekci.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: