Hirsuties papillaris

Dobrý den, v jistém věku se mi na penise objevily Hirsuties papillaris, mě to nijak neomezuje, ale vadí mi vzhledově jak to vypadá a přítelkyně také nikdy nebyly nějak nejšťastnější. Dokonce jsem někde četl, že to u žen může způsobit rakovinu děložního čípku. Mě by však zajímalo zdali se to dá nějak odstranit. V podstatě bych se toho chtěl zbavit za každou cenu. Nejvíc mě trápí, že nevím jak se může něco takového objevit člověku jako jsem já, protože abych to uvedl na pravou míru. Jsem od mala posedlý intimní hygienu a umývám si intimní místa i několikrát denně. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jde skutečně jen o kožní papily, pak se nemusíte obávat, není to infekční a partnerce to nemůže způsobit žádný zdravotní problém. Odstranění možné je - např. laserem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Těhotenství s revmatickou chorobou si raději naplánujte
Články: Těhotenství s revmatickou chorobou si raději naplánujte
Ženám trpícím vážnější...
Štítná žláza
Články: Štítná žláza
Na pohled vypadá štítná...
Infarkt u žen může mít nezvyklé příznaky!
Články: Infarkt u žen může mít nezvyklé příznaky!
Rychlé přivolání záchranné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: