Histamin

Dobryden,mam zrejme pretizeno telo histaminem,mam ruzne alergie,bralajsme hodne leku,muj alergolog nevi ve které laboratori mi muzou udelat test z krve na HT,testnadiaminooxidazu,je prosim v CR něco takového?Jsem ze sev.moravy.Dekuji.

Odpověď odborníka:

Tuto diagnozu by měl potvrdit zkušený alergolog. Stanovení by měla být schopna provést laboratoř Synlab. K léčbě se používá přípravek Daosin.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: