Histologie

dobrý den, 2.10. jsem prodělala spontanní potrat a revizi, 8 tt, na utz nebylo vidět srdíčko. Dnes mi můj gynekolog řekl, že histologie potvrdila průběh těhotensví. Co to přesně znamená. V současné době mám v pochvě lehký zánět. Souvisí to spolu? Jaký má špatný výsledek histologie vliv na další otěhotnění a donošení miminka?

Odpověď odborníka:

dobrý den, slbý zánět může mít souvislost ale také nemusí.dle histologie se potvrdilo,že se jednalo o těhotenství a že tam nebyly špatné nádorové buňky.proégnosa pro další těhotenství je příznivá, počkejte na 2 menstruace a pak směle do toho:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: