Hiv

Dobry den , chtel bych se zeptat , kamarad mel sex s prostitutkou a nevi co ma delat a obratil se na me.Pry doslo k vaginalnimu sexu s kondomem, ktery trval asi 5 min. k nicemu jinemu nedoslo , k libani na krku a puse na tvar nikam jinam ne.Jo a pry mel opar na puse .K vyvrcholeni nedoslo.Muze byt pripadne nakazen? Nemohlo dojit k nakazeni , kdyz mu nasazovala kondoM?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer Lukáši. Myslím , že nemohlo při nasazování ani při pohlavním styku , pokud byl s kondomem. Líbáním se virus HIV přenáší prakticky vyjímečně. Je lépe se ale těmto rizikovým pohlavním stykům obecně vyhnout, pokud si přítel není jistý , za 6 týdnů po styku si může nechat udělat testy na HIV pozitivitu u svého dermatologa nebo na hygienické stanici. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x