Hiv

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, již dva týdny mě trápí zdravotní problémy jako: suchý kašel,zánět vedlejších dutin,zánět nosohltanu,zvětšené krční uzliny,teplota kolem 38,noční pocení,silné bolesti hlavy,únava,neschopnost se soustředit. ATB, která mi byla předepsána, nepomohla - problémy přetrvávají. Nechráněný styk jsem měla,avšak dotyčný byl na testech,které vyšly negativní..Mám se i přesto strachovat z nákazy virem hiv?

Odpověď odborníka:

Pokud byly testy u partnera negativní pak vaše obavy jsou zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: