Hiv

dobrý den,může hiv způsobit zánět zvukovodu,nebo je to úplně něco jiného? četla jsem,že hiv způsobuje záněty,tak jestli je to myšlené i takhle,nebo jen jako záněty pohlavních orgánů?

Odpověď odborníka:

dobrý den, záněty způsobuje, ale úplně jiné a daleko závažnější. Spíše to je poruchou imunity. Zvukovodu se to netýká.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: