Hiv

Dobrý den.Ještě by mě zajímalo,zda při nákaze HIV virem imunita slábne ve všech případech i když se jedná o primoinfekci nebo o asymptomatickou infekci a zda se její slábnutí projevuje horším léčením třeba obyčejné angíny...Děkuji

Odpověď odborníka:

Ještě jednou dobrý den. Mám pocit, že máte obavy, zda nejste nakažen. Nechte se otestovat, pokud jste měl rizikový pohlavní styk. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: