Hiv

Dobrý den, nedávno jsem si oholila intimní partie matčinou žiletkou (omylem jsem si to spletla, máme stejné). Na žiletce nebyla žádná krev. Pokud by byla moje matka HIV pozitivní a já jsem se oholila tam dole, je možné, že bych mohla mít virus HIV? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Přenos HIV krví je možný, ale ve Vašem případě zřejmě nešlo o poranění kůže, takže je malá pravděpodobnost přenosu HIV. Nicméně Vám doporučuji nechat vyšetřit krev na HIV ..

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: