Hiv

dobry den vazena panidoktorko pane doktore prosim o pomoc po nechranenem pohlavnim sexu se u me obevili presne popisovane na internetu priznaky jako u primoinfekce hiv nechal jsem se otestovat vycekrat 3,6,12, 16 mesicu od rizika pokazde byl test negativni stale mam ruzne zdravotni problemi pro ktere jsem navstivil i obvodniho lekare chci se vas zeptat jak je to prosim z testem na hiv ? je to tak ze by tu infekci nemusel odhalit ani po tolika testech ?? a takove dobe od rizika jsem z toho zoufali a na dalsi testy ohledne hiv nevim jestli mam chodit dekuji za vas cas a preji pekny den

Odpověď odborníka:

Není pravděpodobné, že by testy v případě nakažení byly negativní. Nicméně se pohlavním stykem můžete nakazit dalšími pohlavně přenášenými chorobami (syfilis, mykoplazmata, chlamydie...), proto pokud přetrvávají obtíže, doporučuji příslušné krevní odběry cestou praktického lékaře nebo na dermatovenerologii.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: