Hiv

Dobry den..budu mluvit na rovinu at co nejlepe vystihnu svoji situaci. Pred 12 tydny jsem se se svoji kamaradkou libal a jen ja jsem ji "prstil".. Obcas si kousu nehty a neni vylouceno, ze bych nemel zaderu.Vic nebylo. 13 a 14 tyden jsem bral atb DALACIN A AZYTROMICIN, protoze jsem byl operovan - absces za mandli. Ve 14 tydnu jsem si rovnez udelal test na hiv. Mohu testu verit, nebo mi ho ty atb. posunou? Dekuju

Odpověď odborníka:

Vážený pane Petře, spolehlivou odpověď Vám dají výsledky opakovaných serologických vyšetření v odstupu několika měsíců. Účinek běžných antibiotik nelze spolehlivě předvídat. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x