Hiv

Dobry den, chtel jsem se zeptat, zda-li bychom mel jit na testy, pokud jsem mel v dubnu chraneny styk. Asi pred tydnem me lehce boli klouby a svaly, mam rymu, a pali me nosohltan, na jazyku se mi udelal aft - spicka jazyka. Uzliny nemam nikde zvetseny, teploty jsem nemel. Dekuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vaše obtíže patří k běžné virose a HIV testy nejsou nutné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x