Hiv

Dobry den muze byt znak hiv stridani prujmu a normalni stolice? Jinak mi je dobre, jen trpim na mykozy. A zajmalo by me zda za dva roky bych neco poznala. Dekuji hezky den.

Odpověď odborníka:

Tyto Vaše problémy nejsou typické pro HIV, ale nic není vyloučeno. Typickým onemocněním, u kterého je střídání průjmu s normální stolicí tzv. ulcerosní kolitida.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: