Hiv

Dobry den, poznala bych za 2 roky hiv? mivam casto prujmy a mykozy. Muj pritel byl darovat krev a bojim se ze mu budou volat. Za jak dlouho se asi ozvou kdyby neco? prujmy se mi stridaji s normalni stolici, jsem obezni a byvam casto nervozni. Jinak se citim fajn. Pritel me utesuje ze se nemam bat ze bych to uz poznala a ze on vi ze je zdrav. Nemivala bych horecky? Dekuji za odpoved, hezky den.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, no bez vyšetření krve na HIV byste onemocnění nepoznala, jedině toto vyšetření vyloučí onemocnení.Odebírá se buď na dermatovenerologické ambulanci nebo u praktického lékaře. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nalaďte se na svůj biorytmus
Články: Nalaďte se na svůj biorytmus
Noční směny v továrnách...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: