Hiv

Dobrý večer, mám čisto teoretickú otázku, ktorá znie, či je možný prenos vírusu HIV, ak som sa dotkol predmetu, na ktorom bola krv chorej entity s HIV a následne som si pretrel ranu po holení, z ktorej tiekla krv ? Avšak tá krv tam bola minimálne 2-3 dni a bola zaschnutá, nejedná sa o čerstvú krv, resp. bola v minimálnom množstve.

Odpověď odborníka:

dobrý den , myslím , že to není možné. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: