Hiv

Dobrý den. Ráda bych se zeptala,jaká je procentuální pravděpodobnost nákazy virem HIV při jednorázovém nechráněném pohlavním styku s HIV poz. Osobou. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bohužel. přesné číslo nejsem schopná vám sdělit, záleží na mnoha faktorech. Rozhodně doporučuji provést vyšetření na HIV s odstupem 4 týdnů.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: