Hiv

Dobrý den paní doktorko pane doktore po mem nechranenem pohlavním styku u me probehli příznaky ktere se popisuji u hiv infekce nechal jsem se otestovat po 3,6,12 mesicich ale jelikož mam od te doby porad problemi jako jsou časté prujmi vyrážky brneni v končetinách atd. Nedá mi to se tedy ne zeptat na to jestli je pravděpodobnost ze by ten test nikdy nákazu neodhalil?? A muzu tedy byt i přesto pozitivni?? Dekuji za odpoved a preji pekny den s pozdravem a přáním pekneho dne Martin

Odpověď odborníka:

Pokud jsou testy i po roce negativní, HIV jste se jistě nenakazil. Vaše obtíže mají jinou příčinu, po které musíte pátrat společně s vaším ošetřujícím lékařem.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: