Hiv

Dobry den, asi 10-12 dni po nechranom styku som mal zimnicu, jeden deň zdurene uzliny, horučku, ktora trvala jeden deň, pomohol paralen a teraflu, mal som asi 3-5 dni kašel, nadchu, a bolest hrdla ktora presla po uživani pastiliek asi za 3 dni,bol som 4 dni predtym u sestranici ktora ochorela 2 dni predomnou, mala presne to iste co ja a brala antiobiota, ja som sa vyliecil bez antibiotik, potom asi mesiac po styku som mal v ustach aftu, a teraz 45 sní po styku mam zdurene uzliny na krku, je teraz chripkove obdobie , tak ze ci to može byť tym? Lebo mam obavy ci som sa nenakazil HIV aj ked pravdepodobne som mal nasadeny kondom, niesom si 100% isty pretoze som trochu viac vypil ale viem ze na zemi bol krvavy kondom, pretoze ta baba mala menstruaciu, a rano ked som sa zobudil som nemal na penisu ani kvapku ani naznak krvi, tak aj preto sa tak bojim a strasne moc by som bol rad keby ste mi poradili a povedali vaš nazor. Ďakujem

Odpověď odborníka:

Vaše ob tíže velmi pravděpodobně souvisí s běžnou virózou, ale pokud si nejste jistý zdravotním stavem té ženy, raději se nechte vyšetřit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: