Hiv

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat na takovou formalitu. Před 7 měsíci a také před 3 měsíci a pár dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Proto jsem si nechala udělat vyšetření na veškeré pohlavní nemoci a hlavně na HIV. Dnes jsem na výsledky volala a vyšly negativně. Myslíte si i přesto, že by se mohlo stát v následujících měsících to, že by se můj zdravotní stav mohl změnit nebo mohu být klidná, že určitě nejsem HIV pozitivní?(samozřejmě předpokládám teď v budoucnu jen odpovědné sexuální chování). Měla jsem velký strach a týdenní čekání na výsledky bylo hrozné, tak doufám, že už se nemusím dál obávat a mohu žít klidně. Děkuji vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že můžete být v klidu, pokud testy 3 měsíce po pohlavním styku byly negativní.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: