Hiv

Dobrý den mam dotaz asi před týdnem jsem měl orální sex byl, zažil jsem ho poprvé ve svém životě nemam stím vubec žadnou zkušenost a tak mě napadlo jestli se dá chytit HIV sex byl provozován na mě já jsem ho neprovozoval a mam strach jestli jsem nechytit HIV moc,vám děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takový přenos je vysoce nepravděpodobný, muselo by dojít alespoň k jemnému porušení pokožky. S testováním ale rozhodně vyčkejte ještě několik týdnů. Zdraví Luboš Janů

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: