Hiv

Mohou po dvou letech od potencionalni nakazy hiv nebo pohl.nemoci ovlivnit vysledek zbytek antibiotik ktere se nachazi napr. ( v kurecim mase,vode...) dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud myslíte test na HIV, nemůžou jej žádná antibiotika ovlivnit...obecně každé antibiotikum léčí, pokud je podáváno správně a v nutných případech...samozřejmě jeho nevýhodou je částečné snížení vlastní imunitní reakce, která se pak projevuje náchylností k opakování dalších zánětů a opětovnému nasazování ATB, což vede k začarovanému kruhu někdy...a také vzniku rezistentních bacilů...proto je dobré antibiotiky šetřit a nedávat je na každou rýmečku a nechat tělo tedy svou vlastní imunitu bojovat, pokud to stav dovoluje...ATB v potravě kde nemá co dělat samozřejmě může mít podobný nepříznivý efekt, ale test na jakoukoliv konkrétní nemoc či nákazu nemůže nijak ovlivnit

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x