Hiv

Zdravím, v září roku 2014 jsem měla chráněný sex s člověkem pocházejícím z Brazílie. Ve stejném týdnu jsem prošla krátkou chřipkou/nachlazením.Dle internetových informací jsem do teď neprojevila žádné jiné možné příznaky HIV. ( Imunita mi slouží dobře, nebyla jsem za tu dobu nijak nemocná. Kromě pár dní kdy jsem se přehřívala a trpěla zimnicí.Což proběhlo ke konci roku 2015.) Měla bych se zajít otestovat?

Odpověď odborníka:

Nic nenasvědčuje tomu, že byste se nakazila, navíc styk byl chráněný. Ale pokud máte pochybnosti o případné infekci u partnera, raději na testy zajděte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: