Hiv

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když by došlo k nákaze virem HIV, po jaké době po rizikovém chování se objeví první příznaky? Lze si dělat test dříve než po dvou měsících?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, informace o HIV infekci ve vyčerpávajícím rozsahu načerpáte zde:http://www.ulekare.cz/clanek/aids-1-dil-2579?search=HIV&from=0 a http://www.ulekare.cz/clanek/aids-2-dil-2576?search=HIV&from=0 a http://www.ulekare.cz/clanek/aids-3-dil-2575?search=HIV&from=0. Kompletní a hlavně pro vás praktické informace hledejte zde: http://www.aids-hiv.cz/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: