Hiv

Mám obrovský strach z nákazy HIV před 14 dny jsem byla na testu vyšel negativní po roce od nechráněného styku s mým bývalým přítelem. Tak jsem byla v klidu, do doby než sem se po delší době setkala se svou známou od které sem se napila z láhve hned po ní občas mi krvácí dásně né nějak vyrazně spíš v puse cítím trochu krev a kdyby jí tekla krev z úst také tak nakáza je jistá. Dále sem si všimla velkého škrábance na svojí ruce, tak sem si říkala jestli mě neškrábla když jsme se na přivítanou objímaly a na ruce též neměla krvácivou ránu nebo za nehty. Začali mě tyhle myšlenky možného nakažení tížit potom co jsem se dozvěděla že je velice promiskuitní, takže určitě musí něco mít a já jsem se od ní tak hloupě nakazila. Na testy už jít nechci mysleli by si že jsem blázen. je tedy hodně pravděpodobné že jsem se nakazila ?. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dle mého mínění se nemusíte ničeho obávat, riziko nákazy je ve Vašem případě prakticky nulové. Každopádně 100% jistotu budete mít po krevních testech. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: