Hiv

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni sex. Zacalo mne bolet v krku a k tomu se mi prijevili bolesti bricha a prujem. Zacli mne i bolet lejtka na nohou. Myslite si ze mihu byt nakazen virem HIV ??? Predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Pokud máte obtíže a měl jste nechráněný styk, po kterém nastaly obtíže, doporučuji navštívit lékaře. Nicméně HIV i jiné pohlavně přenosné infekce mají určitou inkubační dobu a při vyšetření krve mohou být testy falešně negativní při tzv. diagnostickém okně, kdy jsou protilátky negativní, i když je člověk nakažen.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: