Hiv

Byl jsem v nevěstinci vše praktikovano z kondomem ale jeden nahle praskl zjištěni po minutě pokračovano z novym je možne se nakazit hiv? Dama si z toho nic nedělala ani provozni.

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás... no myslím že by to mělo být OK, k přenosu infekce je přece jen třeba drobného poranění i když jen nepatrného podření sliznice, takže spíš záleží na intenzitě a délce sexu či spíše na divokosti a drsnosti a s ní spojené i bolesti dejme tomu... takže pokud ta chvilka nebyla příliš intenzivní, tak bych toho až tak nebál, ale to musíte vědět vy sám... samozřejmě přenos infekce vyloučit nelze a musíte si po pár měsících udělat pro jistotu testy, a to nejen na HIV ale i na žloutenku B a C, které jsou častější... pokud v tu chvíli bez ochrany to nebyla nějaká velká divočina, tak bych to riziko moc velké neviděl a nemusíte být z toho úplně vystresovaný než budete mít hotové testy... samozřejmě je třeba si dávat pozor do budoucna... díky, pěný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: