Hiv

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po dalším týdnu jí řekli, že je negativní. Vím, že HIV se dá zjistit cca po 2-3měsících. Ale zajímalo by mě, jestli je nemoc přenosná od prvního dne nakažení nebo až po těch 2-3 měsích. Po prvním týdnu se u mě objevilo špatné dýchání (knedlík v krku, bolest na zadním pravém žebru), s občasným nočním pocením, občasné nechutenství k jídlu. Obvodní doktorka mi naordinovala Mydocalm (na nervy) a po užívání příznaky krátkodobě mizely. Tohle trvalo do včerejška (tedy 3,3týdny od styku). Těd již mám jen bolest na pravým žebru (ale dýchání v pořádku - zatím) a asi týden opar blízko ucha s virážkou jako bych se spálil na sluníčku - oblast hlava, krk, hruď. Nevím jestli tychle příznaky nemůžou být jen nervy (hned po styku jsem si hodně toho o HIV příznacích přečetl, navíc po uklidnění příznaky obvykle mizely). Jaká je pravděpodobnost odhlaní HIV cca po 1měsíci od nakažení. Mockrát Vám děkuji za odpověď . To čekání je dost šílený.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže skutečně na infekci HIV nevypadají.Pro váš klid doporučuji sérologické vyšetření na HIV protilátky zopakovat po 2 měsících. Nevím, zda tomu dobře rozumím, ale vyšetření bylo provedené jen u partnerky a ne u vás? vy byste měl jít na krev také.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: