Hiv

Dobrý den, zhruba před 12 dny jsem měl pohlavní styk u kterého prasknul kondom,asi po 8 dnech se u mě projevili přiznak menšího zarudnutí krku bez bolesti,spíše občasné pálení.může se po takové době virus projevit a je toto jeho příznak.děkuji za pomoc a odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ptáte se pořád na stejný problém, zajděte si na dermatovenerologii nebo si nechejte udělat test na HIV, bez něj jistotu mít nebudete. Info zde: http://www.aids-hiv.cz/ .Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ergometrie
Články: Ergometrie
Ergometrie, šlapání na kole...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Antialergika bez předpisu – zorientujte se!
Články: Antialergika bez předpisu – zorientujte se!
Alergie sama o sobě je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Dieta při ulcerózní kolitidě musí být ušitá na míru
Vodní dýmka a její skrytá nebezpečí
Články: Vodní dýmka a její skrytá nebezpečí
Obecně se ví, že kouření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: