Hiv

Dobrý den, zhruba před 7 týdny mi při pohlavním styku prasknul kondom.zhruba po 3 týdnech se u mě objevilo menší škrábání v krku a zdá se mi že mám bílý povlak na jazyku.mohou to být příznaky HIV?dosud neodezněli a nebral jsem žádné léky.mohlo by to být způsobené zánětem v zubu?

Odpověď odborníka:

Tyto obtíže jsou zcela nespecifické a mohou souviset i s tím zánětem zubu, nebo může jít o běžnou infekci horních cest dýchacích. Pokud máte pochybnosti o zdraví vaší partnerky, nechte si udělat HIV testy.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Rozdíly v sexuální touze
Články: Rozdíly v sexuální touze
V každém dlouhodobém...
Pálení žáhy nemusí být banalita. Může jít o velký problém!
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba, která funguje jako přesně zacílená střela
Články: Léčba, která funguje jako přesně zacílená střela
Na jedné straně je v naší...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: