Hiv

Dobrý den. Mohla bych se prosím zeptat, jestli je možný přenos HIV pokud jsem měla popraskané rty a několikrát jsem dostala polibek pouze na usta. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, HIV se přenáší pouze krví, slinami by bylo rizko, kdybyste měla rty nějak porušené - při popraskání je riziko úplně minimální. Pokud chcete mít jistotu, nechejte si udělat test HIV, kontakty a info zde: http://www.aids-hiv.cz/ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: