Hiv

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat když, muž vystřídá moc žen tak nemusí být vždy HIV pozitivní nebo ano? A taky jsem se chtěla zeptat, mohou nastat příznaky HIV pozitivity už po 14 dnech od pohlavního styku? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

S počtem sex. partnerů to nesouvisí, spíše s tím, že se setká s nějakou ženou, která HIV pozitivní je a nakazí se od ní, může to být i jeho první. Podmínkou se nechráněný sex bez kondomu. Příznaky se mohou projevit kdykoli, podle stavu imunity - nechte si udělat test na HIV, info zde: http://www.aids-hiv.cz/ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: