Hiv

Dobrý den, mám se znepokojovat možným přenosem HIV viru při provádění cunnilingu a zasouvání prstů do pochvy partnerem u kterého si negativitou nejsem jistá? Ke kontaktu se semenem došlo pouze kůží. Děkuji

Odpověď odborníka:

Teoretická možnost přenosu HIV tu je, ale asi velmi malá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: