Hiv

Pokud došlo k testování z krve na HIV téměř čtyři měsíce po riziku nákazy, je výsledek stoprocentně negativní? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nikdy nejde mluvit o 100% negativitě-pacient může být ve stavu,kdy není schopen vytvořit protilátky..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: