Hiv

Zdravicko, mam trosku zvlastni dotaz. Pred dvema tydny jsem byl na testech HIV v Praze v Domu Svetla. Testy mi vysly negativni. Ale po techto dvou tydnech mi naskocily priznaky anginy - zdurele krcni uzliny, blost hlavy, teplota. Cetl jsem o tzv. promoinfekci HIV ze se projevuje 2-6tydnu po nakazeni prave temito priznaky. Myslite ze je mozne, aby doslo k prenosu nakazy prave pri techto odberech? Jsem z toho docela vydeseny.

Odpověď odborníka:

Nákaza během odběru je vyloučena, o HIV by mohlo jít v případě, že jste v době odběru byl v tzv. diagnostickém okně, kdy se ještě nevytvoří protilátky. Pokud máte pochybnosti, proveďte test s odstupem cca měsíce znovu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x