Hiv

Dobry den,pani doktorko,prosim vas,je to uz 11 co mam zdravotni problemy,slabost nohou,bolest litkovych kloubu rano kdyz vstanu,vselijake pupinky vyrazky,minuli rok vlete 15 cervna jsem mel nechraneny pohl.styk,po trech dnech mi tohle vsechno zaclo a od te doby jse to tahne,uz necejtim nohy,bilo na sliznicich atd.asi v srpnu lonskeho roku jsem mel testy na ,sifilis,hiv boreliozu,chlamidie, a negat. testy na hiv po 10 tydnech,neg,po 3 mesicich neg.po 6 mesicich neg.taky me boli stevo na leve strane kdyz zmacknu tak silena bolest,muj doktor me ma za hypochondra,ze mi nic neni,byl jsem na hadici,v jicnu ,ve streve a cistoskopii,na sonu a rentgenu,zadnej zanet,ja jsem si jistej ze mam kandidozu pekne rozlezlou,tu maj prej jen lide kteri maj aids,tak uz nevim co mam delat,je mozne,ze bych byl ve stadiu aids a protilatka z nejakeho duvodu se spojenim kandidozi nebyla prokazatelna?.nebo je to blbostprosim va,pani doktorko poradte mi..byl jsem na instytutu celostni mediciny a ta na vysetreni EAV mi pan diktor oznamil,ze mam silenou plisen v tlustem streve i vtenkem a neco i s jatrama,,to mi zjistil vcera,myslite,ze bych mohl mit aids bez protilatek prokazatelnych v krvi.taky ta slecna je prej byvala narkomanka ,ale tam mi prisahala ze je zdrava.uz nevim co mam delat,pred slecnou,jsem mel asi mesic dalsi jinejnechranenej styk,je mozny ze jsem se nakazil dvakrat a ta protilatka je oddalena?a stou slecnou jsem se vyspal po mesici po trech tydnech po druhy a pak kdyz uz jsem mel nahnano,tak jen oralni sex kterej mi delala dalsi mesic,takze se bojim,ze tu protilatka jeste neni v tele vyrobena a nebo jse zbitecne plasim pani doktorko,protoze si myslim ze jsem hiv pozityvni,vcera 2.5 jsem si byl udelat dalsi test po 10 mesicich a deseti dnech,kdyz bude test neg ,muzu vyloucit hiv nakazeni,moc vam dekuji za odpoved a omlouvam se za tak velkou zpravu,ted uz jen cekam na rozhodujici odpoved od vas.....moc dekuji.Muller

Odpověď odborníka:

Pokud výsledek posledního vyšetření bude negativní, pak můžete být jist, že o HIV nejde. Pročištění trávicího traktu by bylo jistě vhodné, pravděpodobně jste v institutu celostní medicíny dostal podrobné instrukce , co se týče léčby i změny stravování, takže by bylo vhodné postupovat dle jejich doporučení. Ostatní obtíže, které popisujete by mohly s velkou pravděpodobností být psychosomatického původu, proto doporučuji navštívit psychologa či psychiatra.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pokud se šíří karcinom prostaty do kostí, pomohou léky i radikální zákrok
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: