Hiv

Dobrý den,před 2 roky sem měl pohlavní styk chráněný kondomem,ale ten se protrh a ja sem asi na 3 vteřiny lehce zasunul do pochvy,tak si chci byt jistý že sem se nemoh nakazit virem HIV a nechám si rači v brzké době po těch 2 letech nechat udělat test na HIv a proto se chci zeptat jeli dobré si test nechat udělat po těch 2 letech nebo sem to měl udělat už dřív?? nebo je tahle dlouhá doba po pohlavním styku na test správná??a když budou testy negativní tak to znamená že nejsem nakažen virem HIV a už v nasledujících letech nebudu muset jit na opakované testy a mohu tak být klidný že nejsem nakažený? ?a je pravda že nakažených žen virem HIv je jen 1/5 všech nakažených osob v ČR??a eště poslední otázka mám si nechat test HIV udělat u svého praktického lékaře?? Moc děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Raději se nechte vyšetřit, pokud bude výsledek negativní, můžete být klidný, že tomu tak opravdu je, další testy nejsou nutné. Počet infikovaných žen přesně nevím, ale tento počet je možný. Test vám udělá praktický lékař, ale nevím, jestli ho nebudete muset zaplatit, když nemáte žádné obtíže.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: