Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby mám zvětšené uzliny, špatně se mi mluví při vyšších tónech, ale bolest v krku není taková jako při angíně, spíš mám pocit, že v tom krku něco mám, hůře se mi polyká, ráno je krk zahleněný. Teploty jsem přitom neměla, ani žádný kašel, rýma, nic, někdy tu "bolest" v krku ani nevnímám. Byla jsem na ORL a zítra jdu na podrobnější vyšetření. Bojím se, že by mohlo jít o příznak hiv. Pořád jenom sedím na netu a čtu si o příznacích. Bojím se i lékaři říci, že by mohlo o tuto nemoc jít. Děkuji za jakoukoli odpověď.

Odpověď odborníka:

Na testy HIV určitě zajdete, jen tak budete vědět, zda jste se nakazila. Testování na HIV se provádí i anonymně.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: