Hiv

Dobrý den, v srpnu jsem byla znásilněná. U svého gynekologa jsem byla na testu kapavky a na citologii. Bohužel test na HIV mě neudělal. Na 100% vím, že ten muž nevyvrcholil do mě a sperma jsem měla na břiše. A proto se Vás ptam jestly i tak jsem se mohla nakazit. Mockrát Vám děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste měla styk s osobou HIV pozitivní, nákazu nelze vyloučit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x