Hiv

Dobrý den,pane doktore,mám takový problém,milovali jsme se s přítelem a on mi nechtěně vjel trošku do zadku ale v mžiku vyjel...jenže když jsem šla pak na druhý den na "velkou" a utřela si po "výkonu" zadek tak toaletní papír byl trochu od krve...mám strach že jsme se přítelem nakazili? a nevím jak si mám o tom s ním promluvit jsme totiž spolu krátce a taky nejspíš čekáme miminko

Odpověď odborníka:

Krev není známkou nákazy, ale spíše se jedná o zakrvácení z vnitřních hemeroidů , pokud ale o partnerovi nemáte dostatek informací nákaza nějakou pohlavní nemocí není vyloučena ani při normálním styku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: