Hiv

Dobrý den, chtěl bych se zaptat, jaké je rizko nákazy HIV a zda doporučujete abych si došel za čas na testy, pokud nedošlo k pohlavnímu styku s dívkou, ale svým penisem jsem dráždil zevnějšku její pochvu a došlo ke kontatku s poševním sekretem. Žádnou viditelnou ranku nebo podobně, jsem na penise neměl. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Riziko infekce je asi spíše teoretické, ale pokud šlo o náhodný rizikový styk, pak testy doporučuji.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: