Hiv

Je možné, abych 4 -5 týdnů po rizikovém styku začal (teď v červnu) kýchat a smrkat? Nikdy jsem neměl alergii na pyl ani nic jiného. Občas ( 2 x za den) mě zabolí v podbřišku na levé straně nebo na ústí močové trubice, ale jen na 1-2 sekundy a poté to odezní. Je možné, že to může být následkem praktiky, kdy jsem prováděl piss do úst ženy a poté jsem byl políben políben na konec penisu? A před týdnem jsem měl 2 x ráno průjem a od té doby už ne. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Tyto Vaše obtíže pravděpod. nemají nic společného se stykem , včetně orálním

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
Bromelain
Články: Bromelain
Ačkoli je někdy uváděno, že...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: