Hiv

Pokud bych byl nakažený virem HIV, je možné, že bych až v 8. týdnu po nakažení mohl mít průjem jedenkrát týdně a to ještě jen jednou za den? Většinou se tento problém projevuje mezi 4.-6. týdnem. Žádné jiné projevy jako horečka, zduřené uzliny, pocit nevolnosti nebo zvracení apod. nemám. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Infekce HIV se u každého pacienta projevuje různě. Pokud máte pochybnosti, navštivte lékaře a nechte si provést testy na HIV.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x