Hiv

Dobrý den. Dne 5.2 jsem udělal hloupost a měl jsem nechráněný sex v jednom Olomouckem privátu. 13. 2. se objevila kapavka, která byla vyléčena a začalo testování krve na HIV. Dne 15.6. tohoto roku byl proveden další test na HIV s výsledkem negativní. Asi tak před třemi týdny před tímto testem jsem prodělal infekci zánětu horních cest dýchacích, po kterém se udělal na jazyku bělavý povlak. Mám šílené obavy a strach z nákazy HIV. Já jsem sám byl na testech a zatím vždy z výsledkem negativní. Myslíte si, že se jedná o nákazu HIV či nikoli. Má psychika je na tom velmi ale opravdu velmi zle a mám už i úvahy na sebevraždu kdyby se u mne prokázala infekce. Moc Vám děkuji za Vaši odpověď. Hezky den Vám přeje Pavel.D

Odpověď odborníka:

Dobrý den jestli mate dosud test negativní, tak je malo pravděpodobné, že by jste byl pozitivní eventuálně onemocněl. A pozitivta testu ještě neznamená onemocnění.

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: