Hiv

Jak jsem již zmiňoval dříve, před týdnem a pul jsem měl rizikový pohl.styk. Od té doby cítím bolest na hrudi - jako by me sviralo kolem srdce. Cítím i mírně paleni kolem srdce a trochu na rukou. Když ví činu větší aktivitu, srdce se velmi rozbusi. Za týden se po pohl.styku se objevily červene malé pupinky viz foto pod levou lopatkou na zádech. Myslíte, ze mam priznaky nějaké pohl. nemoci resp. Hiv ?? Prosím o odpověď. Dekuji

Odpověď odborníka:

Alexandře. Vaše potíže nejsou typické. Ale jak jsem již napsala dříve, pokud se příznaky opakují nebo zhoršují, navštivte odborného kožního lékaře, po internetové poradně se diagnostika a léčba řeší velmi nesnadno. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: