Hiv

Dobry den. Pred necelymi 4 tydny jsem mela pohlavni styk s muzem a nejsem si jista jestli nema HIV. Zacal mi kasel a citim bolest na hrudi. Jsem hodne unavena. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud máte pochybnosti o možnosti nákazy, doporučuji vyšetření protilátek proti HIV. Obraťte se na praktického lékaře či na infekční oddělení, kde příslušné testy provedou.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: