Hiv ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka spermia dostala do ust a neviem ci som tam mal nejake ranky alebo nie) ma doktor podozrenie na mononukleozu ( horucky okolo 40 stupnov, uzliny zväcsene iba na krku nikde inde a opuchnute mandle) inak nic ine. Moze to byt to prve stadium HIV? Dakujem

Odpověď odborníka:

Spíše půjde o klasickou anginu, ale samozřejmě teploty a uzlinová reakce se objevuje i u jiných infekcí včetně HIV. Pokud šlo o rizikový kontakt, raději doporučuji vyšetření i na HIV.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: